Sunday 19 May 2013

NOTD: Red Velvet Nails



   După foarte mult timp, reuşesc şi eu să postez un notd cu unghiuţele de catifea. :)
   Este a doua oară când încerc să fac aşa ceva. Rezultatul este simpatic. Îmi place. Partea proastă şi mai puţin plăcută... arată frumos şi nu rezistă mai mult de o zi. Nu că ar arăta oribil sau ceva de genul ăsta dimineaţa, dar nu mai seamănă a catifea :|. Se observă, dar vag. Mă îndoiesc că ceilalţi ar şti că aia a fost catifea la un moment dat. Poate o aplic eu greşit. 
   Voi aţi încercat catifeaua? Cât rămâne pe unghiuţele voastre?

   After a very long time, I manage to post a notd with my velvet nails. :)
   This is the second time I'm trying this. The final result is pretty. I like it. The not so lovely part of this is that it looks nice and stay on for one day only. I don't say it looks horrible or anything like this in the morning, but it doesn't look much like velvet anymore :|. It's still noticeable, but just a little bit. I really doubt that other people will know that was velvet at some point. Maybe I do apply it in a wrong way.
   Did you try the velvet nails? How long does it stay on your nails?








post signature

6 comments:

  1. Vaaaii! Mam indragostit!!! :D ♥

    ReplyDelete
  2. DOAAAAAAAAAMNE, CAT DE FRUMOS ARATAAAAAAA!!!

    ReplyDelete
  3. Arata minunat si stai linistita, pt ca asa se intampla cu ea..a 2-a zi dispare oarecum de pe unghii. Pentru ocazii speciale, merge o astfel de manichiura, ca rezista cateva ore si e de efect.

    ReplyDelete
  4. Ce frumos se vad pe rosu!

    ReplyDelete
  5. Mie mi se par potrivite doar pentru poze(ale tale arata super! <3). Eu am incercat de vreo doua ori dar cum am băgat mâinile in apa au naparlit. : ))) Kisses, G

    ReplyDelete

Leave a comment. It makes me happy :)