Monday 14 October 2013

Review: Keratina lichidă Anian

   

   Hello ladies,

   A venit şi ziua în care postez review-ul keratinei lichide de la Anian, pe care am testat-o timp de o lună. Nu cred că produsul mai are nevoie de prezentare. Presupun că toată lumea a auzit până acum de keratina lichidă şi de beneficiile acesteia pentru păr.
   De mult timp îmi doream să încerc acest produs şi până la urmă, iată că mi-a picat în mânuţe. Mulţumesc celor de la Triodeluxe pentru această şansă.
   Şi voi puteţi câştiga o keratină lichidă, plus o mască regeneratoare de la Anian, dacă participaţi la giveaway-ul meu, aiciGrăbiţi-vă totuşi! Mai puteţi să vă înscrieţi doar azi şi mâine până la ora 00:00.


   Descrierea oficială a produsului:
Anian Keratina Lichida contine ingrediente identice cu cele din structura parului, care actioneaza cu o intensitate cu atat mai mare cu cat e parul mai deteriorat. Actiunea Keratinei Lichide revitalizeaza stralucirea matasoasa, naturala a parului, revigorandu-l si dandu-i volum, astfel incat sa arate radios si sanatos.
   Instrucţiuni de folosire:
Uscati parul cu prosopul dupa ce a fost spalat si dat cu balsam. Aplicati Keratina Lichida, apoi masati usor si pieptanati .Important: Uscati usor cu uscatorul de par, caldura fiind necesara pentru fixarea ingredientelor active pe par. Coafati ca de obicei.
   Părerea mea:
   De când l-am primit, l-am folosit de două ori pe săptămână. Îmi uscam părul cu prosopul, apoi aplicam keratina pe tot părul, şi la rădacină, şi pe lungimea firului de păr, după care uscam părul câteva minute, până nu mai era ud.
    Trebuie să menţionez că niciodată nu mi s-a părut că părul meu ar fi foarte deteriorat şi de aceea nu pot să spun că am văzut vreun rezultat spectaculos de la acest produs. Dă strălucire părului? Presupun că da. Părul meu a rămas strălucitor chiar dacă nu am mai folosit alte produse în afară de masca de păr Kallos Placenta. Este părul mai mătăsos, mai moale la atingere? Da, este, dar şi înainte era.
   Primul lucru care mi-a plăcut la keratină, a fost mirosul. Probabil ştiti deja că îmi plac chestiile care miros frumos (cui nu-i plac?) aşa că ăsta a fost un plus pentru mine. De asemenea, nu este lipicioasă sau ceva de genul ăsta.
   Un efect pe care eu chiar l-am văzut, a fost îndreptarea părului. Cam după a treia utilizare (când am început să mă prind cum să folosesc produsul) am observat că părul meu nu mai are nevoie de placă. Dar, fiind tunsă în scări, pâna dimineaţă (eu mă spăl seara) se mai răsucea pe ici pe colo. Mi-ar fi plăcut să am părul drept. Cred că efectul ar fi fost super.
   Am mai văzut şi că părul pare să se îngraşe mai greu. N-am făcut nici mătreaţă. De asemenea, parcă stă mai aranjat dacă folosesc keratina, îl usuc şi în rest nu mai intervin asupra lui.
   Încă ceva foarte mişto este faptul că se consumă destul de greu. :)


   Preţ: 40 de lei
   Îl găsiţi: aici
   Cantitate : 250 ml.
   Termen de valabilitate : 12 luni de la deschidere.

   In concluzie, eu am fost mulţumită. Recomand produsul mai ales fetelor care au părul deteriorat. O să-l mai cumpăr? Probabil că da.

Voi aţi folosit keratina lichidă? Cum vi s-a părut?

xoxo, Cristina


4 comments:

  1. Nu am incercat produsul pana acum dar sunt in cautare de un tratament bun in momentul de fata, iar ce ai prezentat tu aici suna chiar bine. Sa nu mai zic de pret care e chiar irezistibil :D

    ReplyDelete
  2. Sa stii ca si eu am incercat acest produs, insa eu nu am vazut schimbari radicale la parul meu:))! Ori am eu asteptari prea mari!

    ReplyDelete
  3. Am si eu o intrebare..e normal sa ai mai multe fire rebele dupa folosirea produsului, inclusiv de la radacina?parul imi este mult mai moale, mai matasos dar aspectul de dinainte m-a ingrijorat putin:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna. Si eu am fire rebele, desi folosesc produsul de cateva saptamani bune, insa treaba asta la mine se intampla dintotdeauna. Cred ca depinde si de perioada. Poate trebuie folosit mai mult timp pentru un efect complet.

      Delete

Leave a comment. It makes me happy :)