Friday 27 September 2013

Movie Of The Week #1: Tres Metros Sobre El Cielo

   
   Pe lângă multitudinea de seriale pe care le urmăresc, ocazional mai am timp şi pentru câte un film. M-am gândit că dacă tot văd atâtea, ar fi drăgut să vă prezint şi voua, pe scurt, câte un film/ serial pe săptămână; poate vă trezesc interesul.

Tres Metros Sobre El Cielo


  Regia: Fernando González Molina
  Cu: María Valverde, Mario Casas, Nerea Camacho
  Gen film: Dramă

   Nu ştiu alţii ce spun, dar mie mi s-a părut un film extraordinar. M-a impresionat şi şi-a câştigat locul printre filmele mele preferate.
   Filmul urmăreşte povestea a doi tineri total diferiţi şi a unei iubiri aproape imposibile. Babi (Maria Valverde) este o fată din clasa superioară, care este educată în bunătate şi nevinovăţie. Hache (Mario Casas), pe de altă parte, este baiatul rebel, impulsiv, care are un apetit pentru risc, lupte şi pentru cursele ilegale de motociclete. Altfel spus, vom urmări povestea de dragoste dintre fata inocentă şi băiatul cel rău.
   Deşi la început Babi îl respinge oarecum, iar apoi relaţia lor nu este acceptată de mama fetei, ea simte fiorii primei iubiri alături de Hache, care, la rândul lui, trăieşte prima sa mare dragoste.
„Y es ahí, justo en ése momento, cuando te das cuenta de que las cosas solo ocurren una vez. Y por mucho que te esfuerces ya nunca volverás a sentir lo mismo. Ya nunca tendrás la sensación de estar a tres metros sobre el cielo.”
   Dacă vă plac filmele de dragoste şi nu l-aţi văzut încă pe acesta, vi-l recomand şi promit că nu este vorba despre aceeaşi poveste previzibilă pe care o întâlnim în toate filmele de acest gen: fata întâlneşte băiatul şi trăiesc fericiţi până la adânci bătrâneţi.
   Fimul are deja o continuare, apărută în 2012, şi se numeşte Tengo Ganas De Ti. De asemeanea se zvoneşte că va exista şi o a treia parte, Lo siento, pero tú eres mi verdadero amor, care ar putea apărea prin 2014, însă rămâne de văzut.
   

No comments:

Post a Comment

Leave a comment. It makes me happy :)